Uw kern?
Uw waarden?

Ga terug naar de basis en
met nieuwe energie vooruit!

Organisaties doorlopen verschillende fasen in hun ontwikkeling en groei. Daarbij horen soms ook ‘crises’ en groeistuipen…

Bedrijven moeten zich soms herbezinnen op het (oorspronkelijke) bestaansrecht: wat drijft ons eigenlijk? Vanuit welke overtuiging leiden we ons bedrijf? Niet “wat” we doen staat hierbij centraal, maar “waarom” we het doen. Deze kernwaarden zijn tenslotte vaak ook de reden dat onze klant(en) en medewerkers voor ons kiezen.

Het proces van herbezinning moet objectief en vooral effectief gebeuren. En aangezien dat geen dagelijkse routine is, kunnen ondernemers of directieteams de hulp van een specialist als Moventium goed gebruiken. Vanuit onze kracht: denken én doen, putten we uit ruime ervaring in uiteenlopende sectoren.

Werkwijze:

Stap 1

In een bondig beleidsplan formuleren we: missie, visie, kernwaarden en bedrijfsdoel(en). Deze strategie past bij de cultuur, historie en ambities van uw bedrijf.

Stap 2

Die solide basis vertalen we naar organisatiestructuur en kerncompetenties en werken alle stappen uit in een praktisch implementatieplan.

Stap 3

Samen met u en uw team geven we dit beleid praktisch inhoud, en zorgen ervoor dat het stap voor stap wordt uitgevoerd: dat brengt inspiratie, betrokkenheid en (nieuwe) energie om met elkaar door te groeien!

Meer informatie over “Kernwaarden”?

Vul dan hier uw gegevens in. U krijgt direct een gratis download en ontvangt van ons een e-mail met interessante extra informatie en handige tips: