Referenties

Sinds 2008 hebben we met vele projecten, bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers, een waardevolle bijdrage mogen leveren. Hieronder een logo-overzicht van een aantal bedrijven, die klant zijn of waren.  Verder op deze pagina ook nog een aantal mooie referenties/getuigenissen van klanten van Moventium:

Stefan Treling
Stefan TrelingCommercieel directeur Schwalbe Nederland BV

Moventium gaf ons en onze top-dealers een frisse strategische blik op klantgerichtheid en innovatie!

Schwalbe produceert al ruim 40 jaar fietsbanden van hoge kwaliteit.  Als Europees marktleider zijn we niet alleen doelgericht bezig met het leveren van de juiste band, voor het juiste gebruiksdoel, met de beste kwaliteit: we zijn altijd op zoek naar optimalisatie, verbetering en innovatie.

Partnerschap met onze klanten staat daarbij voor ons bovenaan.

In het opzetten, ontwikkelen en continue verbeteren van onze aanpak bij retail-partners
heeft Jan Holsappel (van Moventium) ons zeer goed geholpen.

Met zijn kennis, ervaring en strategische kijk op “de toekomst van de Fietsenwinkels” heeft Jan Holsappel, ons en onze top-dealers een frisse blik gegeven op klantgerichtheid, strategische focus en innovatie!  Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Moventium ondersteunt en LOI groeit door!!

Al meer dan 90 jaar, loopt LOI voorop in het leveren van flexibel kwaliteitsonderwijs.
Recent heeft Moventium, ons geholpen om op basis van onze missie en visie,
de kernwaarden en kerncompetenties van ons bedrijf te definiëren.

Jan Holsappel heeft ons in dit proces goed begeleid.
Door zijn ruime ervaring, frisse blik en prikkelende vragen, is hij met ons gehele management snel en effectief tot een heldere uitwerking gekomen. Aansluitend zijn we samen, onze strategie gaan vertalen naar concrete vervolgstappen en naar gewenste competenties binnen het LOI-team.

Hiermee is een stevige basis gelegd om de ambities en groei van LOI te gaan realiseren!

Jos van Eyken
Jos van EykenCommercieel directeur LOI
Erik Pepping
Erik PeppingCEO - VX Company Forensic Analytics BV

Moventium hielp met het slagvaardiger maken van ons bedrijf, met de focus op de juiste prioriteiten!

Jan Holsappel heeft met ons een Strategisch plan ontwikkeld, voor het vermarkten van onze product-suite:  Smart@Data.

Vanuit een grondig onderzoek door Moventium (o.a. Organisatiescan, Klantonderzoek en Markt- & concurrentieanalyse), werd een SWOT-analyse samengesteld met daaraan gekoppeld een Product-/Markt Groeimatrix voor ons product. Het stappenplan dat er door Moventium bijgeleverd werd gaf ons een praktisch inzicht in de prioriteiten om groei te kunnen realiseren.

Als extra werd er door Moventium nog een (re)organisatie voorstel bijgeleverd, om ons bedrijf slagvaardiger in te richten en nog klantgerichter te maken.

De aanpak van Jan Holsappel was zeer verhelderend en bracht in (relatief) korte tijd veel structuur in alle ideeën, plannen en mogelijkheden die ons team reeds in het “hoofd” had en werd door Moventium aangevuld met vernieuwende inzichten vanuit klant, markt en op de organisatie!

Met als resultaat dat VX Company Forensic Analytics nu (na een hectische periode) een succesvolle toekomst tegemoet gaat, met mooie en tevreden klanten!

Jan Holsappel (Moventium) heeft bij Kruitbosch bewezen om in korte tijd goede verbeteringen aan te brengen. Dat doet hij op een effectieve en enthousiaste manier, zodat we niet alleen bij onze medewerkers en klanten, maar juist ook bij onze leveranciers de juiste resultaten hebben behaald.

Onze O&A business (Kruitbosch Distributie van Fietsonderdelen en –accessoires) zit soms complex in elkaar en het leveren van toegevoegde waarde in de hele keten van producent, via groothandel, retail of winkelier naar de consument is noodzakelijk om toekomstbestendig te zijn. Kruitbosch heeft, mede door het Strategische plan en de uitvoering in samenwerking met Jan Holsappel, een leidende positie op de Benelux markt als distributeur en hebben (gelukkig) een hoge klanttevredenheid! Over zijn werkwijze ben ik dan ook zeer tevreden. Niet alleen vanwege zijn energieke aanpak en heldere communicatie, maar vooral vanwege zijn niet aflatende drang om dingen beter te doen.

Door alle verbeteringen op het gebied van Vendormanagement en in de structuur van onze organisatie, zien wij de toekomst van Kruitbosch met groot vertrouwen tegemoet!

Chris Kruitbosch
Chris KruitboschAlgemeen directeur Kruitbosch
Gabri Martel
Gabri MartelAlgemeen directeur Nederlandse Expert Groep
Lees de case study

Jan Holsappel heeft bewezen zware veranderingstrajecten tot een goed einde te kunnen brengen. Dat doet hij op een manier die druk weghaalt bij de organisatie, waardoor het operationeel proces ongestoord doorgaat.

Moventium brengt een deskundige kijk op onze business mee. Dat is een voorwaarde om onze kwaliteitsprojecten succesvol af te ronden. En dat is Jan Holsappel wel toevertrouwd. Over zijn werkwijze ben ik zeer tevreden. Niet alleen vanwege de gestructureerde aanpak en heldere communicatie, maar vooral ook om zijn scherpe focus op de klant! Moventium denkt in marktwaarde.

Consumenten of retailers, Moventium weet haarfijn in te spelen op hun belangen. Wat ik verder bewonder is de eigen, unieke inbreng, Moventium doet veel meer dan werken volgens het boekje. Effectiviteit koppelt men aan een zeldzaam ver mogen om iedereen gemotiveerd en enthousiast te maken. Zowel projectmedewerkers als ondernemers. De combinatie van deze vaardigheden bij Moventium maakt dat ik het effect van onze veranderingen bij Expert met groot vertrouwen tegemoet zie.

Wij kozen voor Moventium vanwege de flexibiliteit en het talent om met onze organisatie mee te denken, ook buiten de kaders om. Bovendien geldt bij Moventium: What you see is what you get en die duidelijke en heldere propositie sprak ons direct erg aan.

De mensen van Moventium hebben verstand van zaken en weten precies wat er speelt in de markt. Zij hebben met de poten in de modder gestaan en hebben daardoor uitgebreide expertise op het gebied van retail, distributie, maar ook van ondernemen.

De samenwerking met Moventium zetten wij voort. De aanbevelingen uit het onderzoek zijn we nu in de praktijk aan het uitvoeren en daar helpt Moventium ons voortreffelijk mee.

Huub Aerts
Huub AertsBusiness Unit Director Copaco
Lees de case study
Paula Koewijden
Paula KoewijdenDirecteur Woonzorgcentrum Vredenoord
Gerard Frenk
Gerard FrenkSecretaris Dagelijks Bestuur
Lees de case study

Al snel wist ik dat Moventium de juiste partner voor ons was. Al bij het eerste gesprek werden de juiste vragen gesteld en kwamen de juiste ideeën op tafel. De ervaring en aantoonbare deskundigheid van Moventium hebben ons overtuigd. We hoorden een helder, inzichtelijk verhaal over het opzetten en uitvoeren van de onderzoeken en de mogelijkheden die het internet daarbij bood.

We kregen voldoende waarborgen dat wij ove de voortgang goed geïnformeerd zouden blijven. En dat is precies wat je verwacht van zo’n kwaliteitsbureau.

Moventium legde heel goed uit waarom sommige zaken relevant waren en anderen niet. Ook de tactische benadering naar onze bewoners heeft indruk op mij gemaakt. Ik kon het proces goed volgen en ik werd in de gelegenheid gesteld om mee te denken.

De opzet en uitwerking van het onderzoek is zeer professioneel, het eindrapport transparant en overtuigend. Voor wat betreft de praktische vervolgstappen werken we samen met Moventium aan een plan van aanpak.

Benieuwd naar andere projecten en klantcases van Moventium?
Ik vertel het graag!

Omzetgroei? Winstverbetering?
De merkwaarde of klantgerichtheid van uw bedrijf verhogen?
Het in de markt zetten van een nieuw product of dienst?
Welk doel u ook heeft, met Moventium haalt u het beste in uw bedrijf of organisatie naar boven. Neem meteen (vrijblijvend) contact met mij op!

Moventium
Jan H. Holsappel SMP, cSM
Boonsweg 49
3274 LH Heinenoord

T: 06 – 212 86 932
@: info@moventium.nl
L: https://nl.linkedin.com/in/holsappel