VERLIESGEVENDE
ACTIVITEITEN?

GA VOOR
MAXIMALE WINST!

Bij verliesgevende activiteiten vloeit er niet alleen geld weg, maar vaak ook kostbare energie! Soms duidelijk zichtbaar, soms niet. Onze aanpak zorgt voor duidelijkheid en is oplossingsgericht.

Helaas zijn sommige verliezen goed zichtbaar. Vaak is het echter minder duidelijk en lijkt het alsof er een soort rem zit op de bedrijfsgroei. En als er dan afscheid genomen moet worden van activiteiten of misschien zelfs van mensen: hoe pak je dat dan aan? En wat zal het effect zijn op de rest van het team of bij klanten en leveranciers? Het is vaak lastig om zaken scherp en objectief te blijven zien, als je er middenin zit of er al langer onderdeel van uitmaakt… Moventium heeft een professionele frisse blik. Onze kracht is denken én doen!

Werkwijze:

Stap 1

Moventium start een korte (maar grondige) organisatiescan, met financiële en bedrijfskundige analyses. En zet de strategie van winstverbetering voor u ‘op papier’.

Stap 2

We werken samen met u een praktisch stappenplan uit. Met prioriteiten, timings en resultaatverwachtingen.

Stap 3

Bij de uitvoering van het stappenplan, werken we doelgericht toe naar een (snelle) verbetering van uw bedrijfsresultaat, met uw klanten als uitgangspunt. En vanuit uw historie en bedrijfscultuur, gaan we voor een verbeterd en blijvend rendement van uw bedrijf!

Meer informatie over “Verbeterde winst”?

Vul dan hier uw gegevens in. U krijgt direct een gratis download en ontvangt van ons een e-mail met interessante extra informatie en handige tips: